Vineri, vremea va fi in continuare frumoasa si mult mai calda decat ar fi normal la mijlocul lunii martie. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade in depresiuni si 19 grade in est si sud-est, iar cele minime intre -2 si 8 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre -6 grade, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

In tara:

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul intervalului in zona de munte, mai ales a Carpatilor Orientali. Cu totul izolat se poate forma ceata.

In Bucuresti:

Vremea va fi in continuare frumoasa vineri si va deveni deosebit de calda. Astfel, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte:

Vremea va fi in continuare frumoasa si mult mai calda decat ar fi normal la mijlocul lunii martie. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele Carpatilor Orientali spre sfarsitul intervalului. Valorile termice vor creste usor fata de ziua precedenta.