Luni, in sudul si sud-estul tarii cerul va fi temporar noros insa doar pe arii restranse, mai ales dimineata, vor cadea precipitatii slabe sub forma de ploaie si cu totul izolat si trecator sub forma de lapovita sau ninsoare. La munte izolat va ninge. In restul teritoriului cerul va fi variabil, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

Vantul va continua sa prezinte intensificari in majoritatea zonelor, cu rafale in cursul zilei in Baragan, Dobrogea si sudul Moldovei de peste 50...60 km/h, iar in zona montana inalta va continua sa sufle tare, rafalele depasind 70...80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 14 grade, iar cele minime in general intre -6 si 2 grade.

La Bucuresti:

Luni, cerul va fi temporar noros si in cursul zilei trecator va ploua slab. Vantul va mai avea intensificari in prima parte a intervalului, apoi va deveni slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de 0...2 grade.

In tara:

Marti, vremea se va incalzi usor astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, cele mai ridicate valori fiind in regiunile nord-vestice, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 4 grade, usor mai coborate in depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sudul tarii, unde, mai ales in cursul zilei, izolat se vor semnala ploi slabe.

Vantul va avea intensificari in estul teritoriului cu viteze ce mai pot depasi 50 km/h, si la munte unde, pe creste se mai pot depasi 70 km/h. In restul teritoriului vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate.