Vineri, vremea va fi calda in cea mai mare parte a teritoriului, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros in estul tarii, iar noaptea si in sud, unde izolat vor fi ploi slabe sau burnita, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. In celelalte zone, cerul va fi temporar noros si spre sfarsitul intervalului, local, va ploua slab in Banat, Crisana si Oltenia.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 16 grade, posibil usor mai scazute in Moldova si Delta Dunarii. Minimele termice vor fi cuprinse intre -5 grade in estul Transilvaniei si 8 grade in sudul Banatului. Izolat in primele ore ale zilei si local in cursul noptii, cu precadere in Moldova, Dobrogea si Muntenia, se va semnala ceata.

La Bucuresti, vremea va fi calda pentru aceasta data, cu o maxima termica in jurul valorii de 10 grade si o minima de 1...3 grade. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, vremea va fi calda pentru sfarsitul lunii februarie in cea mai mare parte a zonei montane. Cerul va avea innorari temporare si va ploua seara si noaptea, local in Carpatii Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali si izolat in rest. La peste 1700 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va avea unele intensificari, in special pe creste. Pe vai si in depresiuni, dimineata, dar mai ales noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata, posibil asociata cu burnita. Temperatura aerului va creste usor comparativ cu zilele precedente.