Miercuri, valorile termice diurne vor fi in usoara crestere fata de ziua anterioara, caracterizand o vreme mai calda decat in mod normal pentru aceasta data indeosebi in jumatatea de vest a tarii, unde cerul va fi variabil, informeaza Mediafax. In estul tarii innorarile vor persista si local vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare, iar la munte pe arii restranse va mai fulgui.

Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0...2 grade in Moldova si Delta Dunarii si 13 grade in Banat, iar cele minime se vor situa intre -5 si 3 grade. Pe arii restranse in vest si sud si izolat in centru, dimineata si noaptea va fi ceata.

La Bucuresti, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -1...0 grade.

Joi, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calda pentru aceasta perioada in majoritatea regiunilor. In est vor mai fi innorari si, mai ales in prima parte a zilei, lapovite si fulguieli. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari temporare, insa probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi extrem de redusa.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 grade in Moldova si Delta Dunarii si 15 grade in Banat, iar cele minime se vor situa intre -5 si 5 grade. Pe arii restranse in zonele joase va fi ceata, mai ales noaptea.