Marti, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de calda in vestul si nord-vestul tarii, dar si la deal si munte, unde abaterile pozitive vor fi de 10...12 grade, informeaza Mediafax. Cerul va fi variabil cu innorari in zonele joase de relief, unde local, mai ales dimineata si noaptea va fi ceata, asociata izolat cu burnita.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 13 grade, iar cele minime vor avea valori de la -8 grade in depresiuni, pana la 7 grade in Dealurile de Vest.

La Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si se va semnala ceata, iar trecator vor fi conditii de burnita, in special dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 5...7 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Miercuri, vremea se va mentine deosebit de calda la deal si munte, precum si in regiunile vestice si nord-vestice. Cerul va fi variabil, mai mult acoperit in zonele joase de relief, unde local se va semnala ceata, izolat persistenta, asociata trecator cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, usor mai coborate in zonele cu ceata persistenta, dar mai ridicate in dealurile Banatului, spre 15 grade. Temperaturile minime se vor incadra intre -7 grade in depresiuni si 5 grade in Dealurile de Vest si pe litoral.