Incendiu devastator in cartierul Rahova din Capitala. Un barbat de 52 de ani si-a pierdut viata si alte 2 femei au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce casa acestora a fost mistuita de flacari in doar cateva minute. La nicio ora mai tarziu, acoperisul unei case din zona Dorobanti a fost cuprins de flacari, anunta B1.

In doar cateva minute, focul a cuprins intreaga casa din sectorul cinci al Capitalei. Un barbat de 52 de ani nu a mai reusit sa fuga la timp. In incendiu, o femeie a suferit un atac de panica, iar o alta victima s-a intoxicat cu fum.

"In incendiu a fost surprinsa victima, varsta aproximativ 50 ani care prezenta arsuri la membrele superioare, inferioare, fata, suprafata aproximativa 40%, arsuri grad doi si trei. Au mai fost alte doua victime, sex feminin, o doamna de 60 ani cu un atac de panica si o alta doamna de 70 de ani, expunere la fum", potrivit medicului SMURD Bucuresti, Gigi Dragomir.

Flacari inalte de doi metri si mult fum, au vazut si locuitorii de pe o strada din Sectorul 1. Speriati ca focul ar putea sa se extinda si la locuintele lor, oamenii au chemat pompierii. Proprietarii abia daca au mai apucat sa salveze cateva tablouri de valoare. Interventia pompierilor a fost ingreunata din cauza lipsei hidrantilor in zona.