RATB modifica circulatia mijloacelor de transport in zona Piata Presei Libere - Piata Victoriei, vineri si duminica

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 28 noiembrie 2013, 9:39 Actualitate | Esenţial

Regia Autonoma de Transport Bucuresti modifica, vineri si duminica, circulatia mijloacelor de transport in zona Piata Presei Libere - Piata Victoriei din cauza restrictiilor de circulatie impuse de Brigada de Politie Rutiera pentru desfasurarea manifestarilor organizate pentru sarbatorirea Zilei Nationale. Linia 131 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Complex Comercial Baneasa.

Linia 149 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Complex Comercial Baneasa si intersectia Str. Baiculesti/ Bd. Poligrafiei, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Poligrafiei, Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la cap linie, Cartier Damaroaia, cu intoarcere prin Str. Natatiei, Str. Jiului, Pasaj Poligrafiei, apoi traseul actual.

Linia 205 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Gara de Nord si intersectia Bd. Ion Mihalache/ Str. Al. Constantinescu, apoi modificat in ambele sensuri pe Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Piatra Morii, Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Bd. Gheoghe Ionescu Sisesti, apoi traseul de baza.

Linia 261 va functiona pe traseul actual intre terminalul, Complex Comercial Baneasa si intersectia Sos. Gh. Ionescu Sisesti/ Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Coralilor, Str. Piatra Morii cu intoarcere prin intersectia cu Bd. Gloriei apoi pe Str. Piatra Morii pana la terminalul, Cartier Damaroaia.

Linia 282 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Gara de Nord si intersectia Sos. N. Titulescu/ Bd. Banu Manta, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Sos. Nicolae Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Cal. Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Str. Av. Radu Beller, apoi traseul de baza.

Liniile 304 si 449 vor functiona pe traseul de baza intre terminalul Strand Straulesti respectiv, Pasaj CFR Balotesti si intersectia Sos. Bucuresti-Ploiesti/ Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Coralilor, Str. Piatra Morii cu intoarcere prin intersectia cu Bd. Gloriei apoi pe Str. Piatra Morii pana la terminalul, Cartier Damaroaia.

Linia 331 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, pana la terminalul, Cartier Damaroaia, cu intoarcere pe Str. Natatiei, Str. Jiului, Bd. Bucurestii Noi, apoi traseul de baza.

Linia 330 va functiona pe traseul de baza intre terminalul, Faur Poarta 4 si Piata Charles de Gaulle, unde va intoarce.

Linia 335 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Barajul Dunarii' si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti - Ploiesti, terminalul Complex Comercial Baneasa.

Linia 780 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Gara Basarab si intersectia Str. Clabucet/ Bd. Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti-Ploiesti, terminalul Aeroportul Henri Coanda.

Linia 783 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Piata Unirii si Piata Victoriei, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti Ploiesti, terminalul, Aeroportul Henri Coanda.

De asemenea, in ziua de 1 Decembrie 2013, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va suplimenta numarul mijloacelor de transport pe liniile 41, 105 si 330, pentru a asigura conditii optime de transport celor care doresc sa asiste la parada organizata cu ocazia, Zilei Nationale.

Vineri si Duminica, Brigada de Politie Rutiera va restrictiona traficul intre orele 5,00-14,00 pe Sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf, iar intre orele 9,00-14,00 pe Sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Maresal Alexandru Averescu intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

1767 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi