"Denisa Ariton (26 de ani), fotomodel si fost protagonista in cateva pictotiale fierbinti, in care a pozat dezbracata, a fost detasata, incepand cu 26 iulie, la Institutul pentru Romanii de Pretutindeni "Eudoxiu Hurmuzachi", aflat in subordinea Ministerului Afacerilor Externe. Fotomodelul va avea un salariu lunar de 3.600 de lei, mai mare decat cel al fostului director Institutul pentru Romanii de Pretutindeni "Eudoxiu Hurmuzachi", scrie Evenimentul Zilei, citand publicatia Puterea. Venitul fostului fotomodel este mai consistent decat salariul de baza pe care l-a avut fostul director executiv al Institutului, Andrei Cruceanu, respectiv 2.850 de lei lunar, sustine sursa citata.

Fotomodelul Denisa Ariton, cu aparitii in emisiunea de umor "In puii mei" si in pictorialele "Ligii Sexy 2009" a fost detasata, incepand cu 26 iulie, la Institutul pentru Romanii de Pretutindeni "Eudoxiu Hurmuzachi".

Inainte de a deveni referent, in mandatul actualului director general al institutului, Svetlana Preoteasa, Denisa Ariton fusese desemnata de catre fostul director al IEH, Cristinel Dumitru, sa gestioneze condica de prezenta pentru personalul aferent posturilor din cadrul sediului din Bucuresti al IEH.

Ce Contine CV-ul Denisei Ariton:

- in vara anului 2006, a fost "ghid pe destinatia Grecia"

- in 2009 a reprezentat in pictoriale sexy echipa de fotbal Gaz Metan Medias

- model pentru Jolidon, I.D. Sarrieri sau Kenvelo

- colaborari cu emisiuni difuzate de OTV, TVR sau Antena 1, printre care "In puii mei" si "Intre prieteni".

Denisa Ariton a absolvit Facultatea de Economie Generala din cadrul ASE in 2008 si are si un masterat in Comunicare, tot la ASE.

La capitolul "competente si abilitati sociale, aptitudini organizatorice", trecute in CV, Denisa Ariton se lauda cu faptul ca a fost "organizator si prezentator al evenimentelor speciale din cadrul Colegiului National Iulia Hasdeu", precum Balul Bobocilor, Balul Absolventilor, Festivitate 8 Martie, Craciun si Ziua Liceului. Denisa Ariton se descrie ca fiind o persoana sociabila. "Ma integrez rapid in orice mediu, flexibila si maleabila, ma pliez in functie de interlocutor, pot gestiona inteligent situatiile de criza (...)".