Luni, valorile termice se vor situa peste cele obisnuite in a doua decada a lunii noiembrie, exceptand nord-estul tarii unde vor continua sa scada, apropiindu-se de normele climatologice; temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul Modovei si 20 de grade in sud-estul extrem al tarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 3 si 11 grade, potrivit Mediafax.

  • In tara

Luni, cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor si pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare, ziua in sud si noaptea in vest. Izolat vor fi conditii de ceata.

Marti, vremea va fi in general inchisa in sudul, estul si partial centrul tarii, unde vor fi nori josi si, posibil, ceata si se vor semnala local ploi slabe si burnita. In restul teritoriului cerul va fi variabil spre partial noros, iar ploile vor fi posibile izolat. Vantul va sufla moderat in regiunile sudice si sud-estice si va fi in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul Moldovei si 16...17 grade, local, in vestul, centrul si sud-estul exterm al tarii. Temperaturile minime se vor situa intre 1 si 11 grade.

  • In Bucuresti

Luni, valorile termice se vor situa in continuare peste mediile climatologice ale datei. In orele diminetii vor fi conditii de ceata, iar spre seara si noaptea vor fi innorari si trecator ploaie slaba sau burnita. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 15...16 grade, iar cea minima de 10...12 grade.