Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara ar putea fi operat saptamana viitoare la Spitalul Judetean din Timisoara, unde este internat, informeaza Mediafax. Deputatul a suferit fractura de femur la ambele picioare in urma accidentului rutier in care a fost implicat vineri.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean din Timisoara, Valeriu Tabara este supus unor investigatii medicale amanuntite, in urma carora va fi luata o decizie privind interventia chirurgicala. "Domnul Tabara este bine, chiar foarte bine. Am reusit sa ii echilibram diabetul si problemele cardiace. Vom face un bilant general, apoi vom lua o decizie in privinta operatiei", a declarat medicul Horia Vermesan de la Spitalul Judetean din Timisoara sambata pentru Mediafax.

Purtatorul de cuvant al PDL Timis, Oana Gaita, a declarat pentru agentia de presa citata ca Valeriu Tabara va fi operat la Timisoara, cel mai probabil saptamana viitoare.

Amintim ca Valeriu Tabara a fost implicat vineri intr-un grav accident de circulatie, la iesirea din localitatea Izvin spre Recas, dupa ce autoturismul Dacia Logan pe care il conducea a lovit un cap de pod, apoi s-a rasturnat. Deputatul era singur in masina.

Seful Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, Mihai Grecu, declara ca Valeriu Tabara a suferit o fractura de femur bilaterala, fiind nevoie de o interventie chirurgicala.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara, in varsta de 63 de ani, candideaza pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, in colegiul electoral din zona Recas din judetul Timis.

La jumatatea lunii septembrie, fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara a fost supus unei interventii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.