Sambata, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si ceata mai ales dimineata si noaptea in zonele joase. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade, mai scazute in depresiuni pana spre -4 grade, dar si usor mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 4 ... 6 grade.

La munte, desi valorile termice vor marca o scadere usoara, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni va fi ceata.

Duminica, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal in prima decada a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a intervalului in jumatatea vestica a teritoriului, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 22 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade, mai scazute in depresiuni pana spre -2 grade, dar si usor mai ridicate pe litoral. In zonele joase vor fi conditii de ceata.

La munte, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal in prima decada a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali unde vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.