UPDATE 2: Voicu Radescu va fi cercetat in libertate pentru evaziune fiscala, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, joi, propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile, informeaza Mediafax.

Voicu RadescuFoto: Agerpres

UPDATE 1: Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Andrei Solomon, a confirmat pentru TVRinfo.ro ca Voicu Radescu a fost retinut pentru o infractiune economica si a fost prezentat, joi, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, judecatorilor Tribunalului Bucuresti, urmand ca magistratii sa ia o hotarare in acest sens.

Voicu Radescu, patronul clubului bucurestean Green Hours, a fost retinut, miercuri, pentru o evaziune fiscala estimata la 230.000 de lei, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Radescu a fost retinut de ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 3, potrivit surselor citate.

Acestia ar fi descoperit ca Voicu Radescu nu a inregistrat in evidentele contabile vanzarea unor produse de bar si bilete de spectacol.

Voicu Radescu, fratele actorului Vlad Radescu, este cunoscut pentru activitatea de manager cultural, clubul sau gazduind concerte si spectacole ale Teatrului Luni.