Sambata, vremea se va mentine in general frumoasa. In jumatatea de est a tarii vor fi innorari temporare si pe arii restranse se vor semnala averse insotite de descarcari electrice, cu precadere in zona de munte. In restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si pe crestele montane, informeaza Mediadax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...23 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 33 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 5...6 grade in depresiuni si 20 de grade pe litoral.

BUCURESTI. Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari seara si la inceputul noptii cand vor fi posibile averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

MUNTE. Vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Orientali, unde pe arii restranse vor fi averse slabe, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta.

MARE. Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand izolat vor fi conditii pentru averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 25 de grade.

Duminica, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil in regiunile extracarpatice si la munte, unde cu totul izolat pot fi ploi slabe de scurta durata. In restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni.

MUNTE. Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar cu totul izolat, sunt posibile ploi slabe, trecatoare, dupa-amiaza. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea modificari semnificative fata de ziua precedenta, tendinta fiind de usoara crestere.

MARE. Vremea va fi in general frumoasa si normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.