Vineri, in tara, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si estul tarii, precum si in zona Carpatilor Orientali, unde izolat, mai ales dupa-amiaza, vor fi ploi slabe de scurta durata si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 33 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 7...8 grade in depresiuni si 19...20 de grade pe litoral.

LA BUCURESTI, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.

LA MUNTE, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Orientali, unde doar izolat, mai ales dupa-amiaza, vor fi ploi slabe de scurta durata si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta.

LA MARE, vremea va fi in general frumoasa, normala termic. Cerul va fi variabil. Izolat, vor fi conditii pentru averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.