Temperatura aerului va continua sa scada usor, astfel ca valorile maxime vor fi cuprinse in general intre 26 si 34 de grade. Cerul va fi variabil cu innorari temporar accentuate in zona de munte, dar si in estul si sudul tarii, unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, precum si conditii de grindina, potrivit prognozei citate de Mediafax.

In restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile minime vor fi de la 11-12 grade in zonele depresionare pana la 22-24 de grade pe litoral, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

La Bucuresti, temperatura aerului va continua sa scada usor, astfel incat maxima va fi de 33...34 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare seara si in cursul noptii, cand vor fi conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura minima va fi de 19...21 de grade.

Vineri, in tara, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in estul si sudul tarii si in zonele montane, unde local se vor semnala averse si descarcari electrice.

In celelalte regiuni astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vest si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, usor mai ridicate in sudul Olteniei, iar cele minime in general intre 10 si 20 de grade.