Camera Deputatilor a adoptat, marti, o hotarare privind transmiterea unui teren in folosinta Clubului Parlamentarilor Romani "Ion Ratiu", decizia fiind publicata joi in Monitorul Oficial. Potrivit documentului, terenul are suprafata de 4857 mp si este destinat amenajarii bazei sportive a clubului care va fi compusa din 4 terenuri de tenis, un imobil format din parter si terasa acoperita si un chiosc pentru racoritoare.

Proiectul PH CD 22/2012 a fost adoptat de Camera Deputatilor cu 223 de voturi "pentru", 3 voturi "contra" si 18 abtineri.

Potrivit proiectului de hotarare publicat pe site-ul Camerei Deputatilor, cheltuielile pentru teren se stabilesc prin Hotarare a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor si vor fi suportate de catre Clubul Parlamentarilor Romani.

De asemenea, contractul de locatiune pentru suprafata prevazuta va fi semnat in numele Camerei Deputatilor de catre Secretarul general al acesteia.

Lucrarile de constructii si instalatii precum si racordarea la utilitati (apa si canal, energie electrica, gaze, etc.), se vor realiza de catre Clubului Parlamentarilor Romani, cheltuielile fiind suportate de club, se mai arata in hotararea adoptata de deputati.