Meteorologii au prognozat pentru sfarsitul acestei saptamani vreme instabila si in curs de racire fata de zilele trecute. Temperaturile maxime din week-end nu vor mai depasi 18 grade la nivel national. In plus, va ploua pe arii extinse. In toata tara vantul va avea intensificari.

Vineri vremea se va raci fata de intervalul precedent. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 6 si 16 grade, valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Cerul va fi temporar noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii, exceptand Oltenia unde vor fi izolate. La munte vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat cu intensificari locale in toate zonele, iar la munte va fi tare.

Si la Bucuresti, vremea se va raci fata de intervalul precedent. Temperatura maxima va fi de 13-14 grade. Cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla moderat cu intensificari.

Sambata vremea va continua sa fie inchisa si vor cadea ploi pe arii extinse. Maximele termice vor fi in jur de 18 grade si minimele zilei vor fi de 7 grade. Vantul va continua sa bata mai ales la munte. La Bucuresti, vreme instabila si 15 grade in termometre.

Duminica vor cadea ploi mai ales in jumatate de nord a tarii si temperaturile nu mai trec de 14-15 grade. In plus, minimele noptii vor cobori pana la -8 grade Celsius.