Lucratorii din Compania Nationala Posta Romana afiliati la SLPR (Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania) incep marti protestele pe care le-au planificat pentru a atrage atentia opiniei publice si oamenilor politici la numeroasele probleme cu care se confrunta.

Primul protest va fi organizat marti in Bucuresti. Pichetul se va desfasura intre orele 14.00 - 15.30 in fata sediului CNPR din Bulevardul Dacia nr 140.

Protestele se vor extinde la nivel national cu pichete in fata prefecturilor (15 martie), pichete in fata sediilor parlamentarilor care refuza sa se implice in solutionarea problemelor cu care se confrunta CNPR (23 martie) si cu un miting in Bucuresti programat pentru data de 29 martie 2012, arata un comunicat al Blocului National Sindical (BNS).

Concomitent cu inceperea actiunilor in teritoriu, in zilele de 15 si 16 martie, sindicalistii vor avea intalniri cu parlamentarii din opozitie si respectiv din arcul guvernamental iar rezultatele acestor discutii vor fi facute publice in cadrul unor conferinte de presa organizate la nivel local in data de 19 martie.