Sunt multe persoane publice care fac greseli gramaticale, dar nu sunt taxate cum a fost cazul meu, a declarat joi seara europarlamentarul Elena Basescu, prezenta la lansarea candidaturii pentru un nou mandat la presedintia Organizatiei de Femei a PDL a ministrului Muncii Sulfina Barbu.

"Sunt convinsa ca a avut dreptate, pentru ca sunt foarte multe persoane care fac greseli de gramatica, dar acestea nu sunt mediatizate cum a fost cazul meu", a spus europarlamentarul PDL, intrebat daca Andreea Paul Vass, prezenta la eveniment, a afirmat ca Elena Basescu a fost pe nedrept taxata de presa pentru anumite greseli gramaticale, scrie Agerpres.

Andreea Paul Vass, presedintele filialei OFPDL Salaj si consilier al premierului, a declarat, in discursul sau, ca Elena Basescu a avut de dus "povara" tineretii, frumusetii si a faptului ca este fiica presedintelui Traian Basescu, fiind taxata pentru faptul ca a facut anumite greseli gramaticale in contextul in care "oboseala unei campanii electorale si-a spus cuvantul".

Intrebata daca au existat si alte momente mai neplacute in plus fata de remarcile presei, fiica cea mica a presedintelui a spus ca in afara de faptul ca presa a mediatizat peste masura nu a avut alte neplaceri.

"Oricum, nu as fi ajuns europarlamentar daca nu treceam asa usor (peste acest episod - n.r.)", a afirmat Elena Basescu. Despre observatiile pe care le-a facut la adresa ministrului Daniel Funeriu, pe contul sau de Twitter, in contextul in care detinatorul portofoliului Educatiei a folosit intr-un context public termenul "inexactitudini", europarlamentarul PDL a spus ca nu a dorit sa-l sanctioneze pe acesta.

"Nu am vrut sa-l sanctionez. Am vrut sa evidentiez ceva. Ca sunt persoane cu functii foarte importante care gresesc mult mai des decat am facut-o eu. Atat am vrut sa evidentiez si ca e ministru al Educatiei. Faptul ca am postat eu pe Twitter a facut sa fie mai multe stiri. Asa ca mi-am atins scopul", a conchis Elena Basescu.