Doi barbati sunt cercetati pentru crearea de obstacole pe drumul public dupa ce au blocat cu intentie un drum comunal din judetul Giurgiu, asezand o masa si un scaun din material plastic pe carosabil, pe care ulterior s-au asezat si au inceput sa consume bauturi alcoolice, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu, politistii care au ajuns la fata locului au constatat ca doi barbati au blocat drumul comunal, in dreptul unei locuinte.

Ulterior oamenii legii au eliberat drumul si i-au dus pe cei doi la audieri.

"Cei doi au 30 si 28 de ani si sunt din sat Cetatea, comuna Fratesti, judetul Giurgiu si din comuna Tunari, judetul Ilfov. Ei au blocat cu intentie drumul comunal 115, in dreptul unui imobil din sat Cetatea, prin punerea unei mese si a unui scaun din material plastic pe partea carosabila, pe care ulterior, s-au asezat si au inceput sa consume bauturi alcoolice, punand in pericol siguranta circulatiei si dreptul la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu.

Cei doi sunt cercetati in libertate pentru crearea de obstacole pe drumul public.