Razy Gogonea, dansatorul roman de breakdance body-popping, a intrat in semifinalele concursului "Britain's Got Talent". Urmatoarea etapa a competitiei va avea loc sambata si va fi transmisa live, in Marea Britanie, scrie dailymail.co.uk.

Razy GogoneaFoto: Captura YouTube

Pentru un loc intre ultimii 40 de concurenti, romanul stabilit in Manchester s-a "duelat" cu britanicul Michael Moral, tot dansator de brekdance. Primul a concurat englezul, apoi a urmat Razy, care de aceasta data nu s-a mai deghizat in Neo din Matrix, ci a preferat o costumatie simpla, neagra, la care a "asortat" o masca alba. Insa miscarile romanului au fost la fel de spectaculoase ca in prima aparitie din cadrul auditiiilor pentru "Britain's Got Talent".

Membrii juriului i-au spus lui Michael ca "a dansat incredibil, chiar genial", dar ca nu va trece mai departe in semifinale. In schimb, in ceea ce-l priveste pe Razy, juratii au declarat: "Ne-ai dat gata. Nu numai ca te califici in semifinale, dar ai fost perfect. Esti unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am avut in aceasta emisiune".

Razy a izbucnit in lacrimi cand a auzit ca se numara printre semifinalisti.