Primaria orasului Fiumicino a hotarat sa acopere integral cheltuielile de transport pentru corpurile neinsufletite ale victimelor tragicului accident din statia de autobuz de la portile Romei. Trupurile celor trei victime - Rozica Ciobanu si fiicele ei, Ioana Andreea si Bianca Lorena, se afla inca la Institutul de medicina legala din Roma.

La ora pranzului, primarul din Fiumicino, Mario Canapini, a facut o vizita acasa la familia Ciobanu pentru a o sustine mora rudele indoliate.

Primarul localitatii Fiumicino, Mario Canapini, a declarat pentru pentru HotNews.ro: “Suntem alaturi de familia Ciobanu, asa cum suntem alaturi de familiile care au pierdut pe cei dragi in accidentul rutier. In acest caz durerea este cu atat mai sfasietoare cu cat a familia de romani si-a pierdut un intreg nucleu. Am vrut sa demonstram concret sustinerea noastra, punandu-ne la dispozitia domnului Ciobanu, ca sa-i indeplinim o dorinta. El mi-a cerut ca trupurile celor dragi sa poata fi ingropate in patrie. Vom acoperi cheltuielile si ne ocupam si pentru a termina cat mai curand demersurile birocratice.”

Marti, la Fiumicino a fost declarata zi de doliu in memoria victimelor.