O romanca si cele doua fetite ale sale, in varsta de 7, respectiv 13 ani, au murit marti dimineata intr-un accident ce a avut loc in Italia, in comuna Fiumicino din apropierea Romei. Cele trei romance asteptau autobuzul scolar in statie, moment in care au fost acrosate de un autoturism. Pe langa romance, au mai murit alte doua femei, opt persoane fiind ranite.

Potrivit presei italiene, soferul automobilului a pierdut controlul volanului. Accidentul a starnit furia localnicilor, relateaza Repubblica, acestia fiind nemultumiti de faptul ca autoritatile locale nu iau masurile necesare pentru a-i proteja pe pietoni.

Stefano Valentini, reprezentant al Serviciului de Urgenta din Roma, a declarat pentru HotNews.ro ca echipele de salvare care au ajuns la locul accidentului nu au putut decat sa constate decesul celor trei romance. "Cei opt raniti au fost dusi imediat in trei spitale din Roma", a mai spus Valentini.

Potrivit Politiei italiene, pe romanca ucisa in accident o cheama Rozica Ciobanu, avea 36 de ani si se afla in Italia de zece ani, impreuna cu sotul sau. Femeia era originara din Dorohoi. Cele trei victime vor fi inmormantate in Romania.

Sotul femeii lucreaza pe un santier si a fost instiintat de tragedie despre catre colegii sai de munca.