Material sustinut de Penny Market Romania

Reteta saptamanii: Carne romaneasca cu trei garnituri

de     Smile Media
Vineri, 10 noiembrie 2017, 16:36 deRomania

Carne romaneasca cu trei garnituri
Foto: Penny Maket Romania
Pentru weekend iti propunem sa incerci o mancare adevarata de toamna, cu legume de sezon preparate inventiv, carne de porc si combinatii surprinzatoare de gusturi.

Numar de portii: 4
Timp de preparare: 45 min
Complexitate: mediu

Ingrediente:
  •  500 g carne de porc lucru
  • 1 vanata
  • 4 ardei capia
  • 1 varza rosie
  • 2 foi de dafin
  • chimen
  • 100 ml vin alb
  • struguri albi
  • o lingura de miere
  • otet balsamic
  • otet
  • ardei iute
  • boabe de piper
Vezi toti pasii de preparare aici.


Citeste mai multe despre   













440 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version