Cea de-a cincea ediţie a Târgului Cadourilor de Paşte se deschide, luni, 18 aprilie, la Galeria Dalles din Capitală, evenimentul derulându-se timp de cinci zile. O noutate pentru editia 2011 a targului este găzduirea unei expoziţii de artă sacră, 'Crucea Învierii', susţinută de Atelierul de creaţie creştin-ortodoxă CSNI.

Târgul Cadourilor de Paşte 2011Foto: DallesRevolution

Târgul expune cele mai noi creaţii ale meşterilor populari, artizanilor, designerilor, pictorilor, dar şi obiecte speciale create pentru Sărbătoarea Paştelui pe care vizitatorii le vor putea achizitiona, informeaza Agerpres.

În cadrul Târgului Cadourilor de Paşte, pe lângă standurile cu obiecte speciale, sunt organizate workshop-uri de bricolaj, ateliere de pictură pe ceramică şi lemn dedicate copiilor, pentru toate atelierele participarea fiind gratuită.

Nu vor lipsi nici workshop-urile unde vizitatorii vor putea învăţa să îşi personalizeze diverse obiecte sau să creeze obiecte de decor pentru sărbătoarea Paştelui.

Târgul Cadourilor de Paşte va fi deschis zilnic, în perioada 18-23 aprilie, între orele 10,00 şi 20,00, intrarea fiind liberă.