Cea mai recenta creatie a coregrafei Vava Ştefănescu „... After All” va fi prezentata in avanpremiera pe 8 martie, la Sala Atelier a TNB, de la ora 20.00. „... After All” vă propune o plonjare în multiplele universuri ale Vavei Ştefănescu. Un alt corp (Carmen Coţofană), ca un avatar, jonglează cu universul material şi artistic al Vavei Ştefănescu, cu dimensiunile temporale, alunecă printre obiecte şi imagini şi transformă o întreaga istorie.

"... After All" - afis spectacolFoto: Hotnews

„Corpul [meu] tinde să fie o arhivă; o arhivă virtuală.

Ce faci cu toate lucrurile astea adunate aici? La un moment dat îți vine să te scuturi de ele dar nu poți să le arunci. O schimbare ar fi binevenită.

Se ia un alt corp; i se deschid supapele; se selecționează deșeurile arhivate; se pun deoparte lucrurile reciclabile; se observă că au rămas foarte puține; acestea se așează cu grijă în diferite părți din noul corp (avînd o oarecare vîrstă, ele sînt fragile); se pun deoparte visele; doar puține [din ele] se vor dezvolta; se aruncă la întîmplare în noul corp; se așteaptă puțin; dacă nu se întîmplă nimic, este recomandată un pic de răbdare; între timp se aleg accesoriile; cînd totul va fi gata, vom adăuga noului corp accesoriile; dacă acesta le rejectează nu vă speriati, este un efect normal, cu unele se va obișnui si le va păstra, altele vor deveni invizibile; cînd totul este gata priviți cu atenție; găsiți o ramă potrivită la anticariat - e foarte importantă; puneti rezultatul în ramă.

Deschideti televizorul si urmăriti un desen animat care vă place.” explica Vava Ştefănescu.

Spectacolul este o producţie a Asociatiei Colectiv A în cadrul Festivalului Temps d‘Images. Coproducători: Zamek Ujazdowski (Polonia), Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Preţul unui bilet: 20 de lei / 10 lei redus. Biletele se achiziţionează de la Casa de Bilete a TNB