Incepand cu 14 decembrie, Asociatia Culturala Ginger Group pune la dispozitie, pe site-ul propriu, www.gingergroup.ro, o baza de date care cuprinde peste 600 de centre de arta contemporana din intreaga lume. Baza de date poate fi gasita pe site in sectiunea "Arte", sub numele de "Contemporary Art Spots".

Ea poate fi folosita atat de artisti, cat si de curatori sau organizatori de evenimente, dar si de persoane ce vor sa viziteze sau sunt pur si simplu interesate de ceea ce se intampla in realitatea mediului artistic contemporan. Cautarea in arhiva se face prin filtre impartite in: Type, Scope, Country si City.

Compilarea si implementarea acestei arhive nu s-ar fi putut realiza fara ajutorul Andreei Popescu, al lui Mihai Craciun si al lui Bogdan Zarchievici (Creative Media Agency).

Ginger Group este un proiect pentru o cultura deschisa, inteleasa ca o legatura stransa intre produsul/actul cultural si interpretarea individuala a acestuia. Dorim sa aducem un plus de subiectivitate pe scena socio-culturala, misiunea intregului proiect fiind de a promova oameni, idei si acte culturale catre publicul larg.

Site-ul www.gingergroup.ro concretizeaza intentiile asociatiei. Articolele publicate pe Ginger Group se impart in urmatoarele categorii: Arte, Cronica, Interviuri, Muzica, Random Stories si Social. Ginger Group primeste propuneri de articole pe adresa: people[at]gingergroup.ro

last.fm, Facebook si Twitter.