Gala Superlativelor VIP 2010 va avea loc luni, 10 ianuarie, ora 20.00, la Ateneul Roman, eveniment in cadrul caruia vor fi premiate elitele din domenii importante si relevante pentru calitatea vietii sociale, personalitati care, dand dovada de profesionalism, excelenta si calitate in activitatea pe care o desfasoara, se constituie in modele pentru societatea romaneasca. Gala de premiere va fi marcata cu un concert extraordinar al orchestrei simfonice a Filarmoncii “George Enescu” dirijata de Adrian Petrescu, anunta organizatorii.

Decernarea premiilor va urmari succesiunea celor 17 categorii ce includ cele mai importante domenii pentru calitatea vieţii sociale: Muzica, Arta populara, Film, Teatru, Politica, Cultura, Stiinta si viata, Lumea afacerilor, Mass-media, Sport, Moda, Eleganta, Excelenta, Contributie la dezvoltarea societatii, Brandul Anului, Evenimentul Anului si Omul Anului. Procesul de selectie a castigatorilor a fost demarat in luna iulie, cititorii revistei VIP avand posibilitatea sa propuna si sa sustina persoanele sau proiectele pe care le considera valoroase, cu impact social pozitiv.

Gala Superlativelor VIP 2010 are si o importanta latura caritabila, organizatorii si partenerii lor contribuind la sustinerea mediului educational romanesc prin intermediul campaniei sociale “Impreuna, pentru o Romanie mai buna!”. Campania are isi propune sprijinirea scolii Jijila din judetul Tulcea prin dotarea cu u materiale didactice şi mijloace educaţionale pentru a putea crea un mediu educaţional performant pentru elevii acesteia. Procesul de selectie a scolii s-a derulat in paralel cu cel al Superlativelor VIP: la indemnul revistei VIP, elevi, parinti, profesori, directori si reprezentanti ai autoritatilor locale au trimis prezentari ale unor unitati de invatamant ce au demonstrat de-a lungul timpului ca pot obtine rezultate scolare notabile si ca merita sa fie sustinute pentru a le asigura elevilor un viitor mai bun.