Peste 50 de evenimente - spectacole de teatru, workshop-uri, concerte, spectacole de lectură, precum şi de stradă, proiecţii de filme, lansări de carte, expoziţii, alături de multe surprize vor fi prezentate la Festivalul Comediei Româneşti - festCO 2017, în perioada 27 mai - 4 iunie, informează Agerpres.

FestCO 2017Foto: Poster

Deschiderea festCO, festival aflat la a XV-a ediţie, şi Gala Comediei Româneşti vor aduce în premieră absolută în România două evenimente unice. Primul va fi prezentat de Compania Star Theatre din Beijing, care va susţine spectacolul "The Crossroad", în stilul celebrei forme tradiţionale de artă a spectacolului, Opera din Peking, cu o vechime de peste 300 de ani. Celălalt invitat special al festCO, Thaddeus Phillips, va da un adevărat recital pe scena Teatrului de Comedie, într-un one-man-show care a cucerit deja publicul la marile festivaluri ale lumii - "17 Border Crossings".

În cadrul secţiunii Concurs vor fi prezentate nouă spectacole, producţii ale Teatrului Naţional "I. L.Caragiale", Teatrul Metropolis, Teatrul Excelsior, Teatrul de Comedie, Teatrul "Maria Filotti" din Brăila, Teatrul Naţional Târgu Mureş, ARCUB şi Gigi Căciuleanu Romania Dance Company.

Biletele pentru Festivalul Comediei Româneşti - festCO 2017, inclusiv pentru producţiile-eveniment invitate din China şi SUA, pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului de Comedie sau online pe www.comedie.ro şi www.festCO.ro.