Companiile teatrale independente, Teatrul LUNI & Frilensăr, anunta premiera oficială a spectacolului Înaintea Erei Noastre, pentru vineri 24 februarie 2017.

Spectacolul Inaintea erei noastreFoto: Poster

Într-un loc uitat de lume, o comunitate mică, deconectată de la realitate, trăiește ca înainte de '89. Într-o clasă de şcoală din locul uitat de lume, pe peretele de la Răsărit, e o fotografie de-a tovarășului Nicolae Ceaușescu, care pentru ei, e încă în fruntea țării.

Înaintea Erei Noastre - un spectacol, de fapt, despre fiecare dintre noi și despre cum am ajuns aici. Aici, în prezentul dintre ”comunism” și ”democrație”, aflat în permanenta şi confuza tranziție între noi și ”ăilalți”, într-o necontenită fugă după hrana de azi și așa-zisul (dar certul) ”salar” de ieri.

Sîntem "Înaintea Erei Noastre" de (prea) multe ori și totul pornește de la educație. Pentru că ce comedie mai mare și mai amară decât școala noastră cea de toate zilele?! Cîteva scene din viața unora care trăiesc în alte timpuri, perfect valabile și astăzi. Cîteva scene cu copii, sisteme și electricitate, despre cum rîsu’ salvează plînsu’ . Sau era invers...

Spectacolul a carui concept este semnat de Daniel Chirila are in distributie pe: Alina Mîndru / Maria Veronica Vârlan / Ovidiu Cosovanu / Tiberiu Enache / Tudor Morar / Dumitru Georgescu.