Cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de jazz românești, Irina Sarbu, prezenţă vocală calda, catifelata, cu straluciri estompate si mladieri insinuante dublate de sensibilitate, temperament exploziv atunci cand este cazul si imaginatie improvizatorica, impreună cu Lucas Molina, exoticul dansator din Buenos Aires, cunoscut mai ales pentru colaborarile cu David Bisbal si Andra, Loredana Groza, sau showurile de la Sala Radio, Ateneul Roman etc., si asistați de cativa talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub titulatură Jazz Syndicate, vor explora într-o manieră de jazz sau flamenco non-conformistă celebrele hituri Beatles, invitandu-ne sa “ardem” intr-o seara plina de viata, culoare, și romantism, unde muzica și dansul, coardele chitarelor sau bataile cajonului ori castanetelor de Flamenco vor fuziona cu sunetele blue & Jazzy, facandu-ne sa aclamam la sfarsitul serii: Ole!

Beatles Flamenco JazzFoto: Afis

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, Eleanor Rugby, Lady Madonna si multe alte hituri sunt promisiunea unei seri memorabile cu BEATLES FLAMENCO JAZZ!

Biletele se pot achizitiona prin Eventim.ro, Iabilet.ro și Bilete.ro.

Concertul “BEATLES FLAMENCO JAZZ” va avea loc in data de 31 Ianuarie 2017 ora 20:00 la Teatrul Nottara din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului, informeaza pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.