Copiii cu vârste între 6 şi 10 ani sunt asteptati la atelierul smARTkid de lectură ce va avea loc duminica, 29 noiembrie, ora 11.30, în Mansadra Copiilor de la Cărtureşti Verona. Copii vor participa la o ora de lectura din cartea 'Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă', de Claire Barker.

Atelier smARTkid de lecturaFoto: Afis

Pentru cei care cumpara cartea Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă, de Claire Barker participarea la atelier este gratuita, se arata in comunicatul remis Hotnews.ro

Cel mai tânăr dintre spiritele care bântuie Starcros Hall, Tătănuş Pipăruş este un prieten adevărat care îşi slujeşte cu iubire şi devotement stăpâna, chiar şi din postura de fantomă. Dragostea lui pentru familia Pipăruş este atât de puternică, încât nimic nu-i poate sta în cale.

“Vino să faci cunoştinţă cu Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă care locuieşte la Starcros Hall, o reşedinţă veche de peste 900 de ani! La atelierul smARTkid Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă vom socializa, vom stimula abilităţile de comunicare şi creativitatea în exprimare, vom exersa cititul şi ne vom îndrăgosti de lectură!

Vom citi în stil ştafetă, vom desena, confecţiona şi ne vom imagina scenarii pe care le vom expune tuturor, pornind de la primele trei capitol din carte”, explică Livia Lucan-Arjoca, trainer al Asociaţiei 7 ARTE, iniţiatorul programelor smARTkid.

Praticiparea la atelier este condiţionată de achiziţionarea cărţii “Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă”, de Claire Barker, Editura ALL.

Cartea este disponibilă online: http://www.all.ro/carte/tatanu-piparu-cainele-fantoma.html, dar poate fi cumparată şi pe loc, din librăria Cărtureşti.

Atelierul este recomandat copiilor cu vârste între 6 şi 10 ani.

Înscrierile se fac la adresa: liviarosca@gmail.com şi sunt obligatorii pentru a ţine evidenţa participanţilor şi pentru a pregăti materialele necesare desfăşurării atelierului în condiţii optime.