Volumul "Romania Noului Val"- editiile in limba romana si engleza - a fost lansat, luni, la Chisinau, la Universitatea de Studii Europene din Moldova, in prezenta coordonatorilor cartii Marius Stoian si Bogdan Gavrila, dar si a autorilor, informeaza un comunicat citat de Agerpres.

Evenimentul face parte din proiectul "Caravana Duster - Romania Noului Val", care isi propune sa lanseze lucrarea in marile centre universitare din Romania si Republica Moldova. Potrivit autorilor, cartea reprezinta prima platforma din Romania care reuneste viziunile tinerilor din generatia Y despre viitor, configurata in jurul interesului pentru cele mai noi teme globale, cum ar fi democratizarea cunoasterii, monedele digitale, inovatia in domeniul energiei, guvernanta digitala si creativitatea, noua directie in cultura, educatia alternativa si transformarea educatiei prin design, explorarea si colonizarea spatiului, comunitatile vulnerabile.

Volumul "Romania Noului Val" a fost lansat sub egida revistei Foreign Policy. Cartea reuneste in premiera viziunile despre viitor ale unui numar de 77 de tineri de succes, antreprenori, lideri emergenti din Generatia Y (cu varste sub 40 de ani).