Final cu surprize pentru turneul pasiunii "Va place Tango?" la Sala Radio

de D.S.     HotNews.ro
Joi, 11 iunie 2015, 12:58 Actualitate | Cultură

'Va place TANGO' la Sala Radio: Foto. Alexandru Dolea
Foto: Radio Romania
După o călătorie în paşi de tango prin 8 oraşe din România, care a adus muzica bună şi pasiunea în sufletele spectatorilor care au umplut până la refuz toate sălile şi au răsplătit cu îndelungi aplauze talentul şi efortul artiştilor, cei trei muzicieni-actori ai Turneului “Vă place Tango?”, Răzvan Suma, Analia Selis şi Julio Santillán, au ajuns în seara de 10 iunie la destinaţia finală: Sala Radio din Bucureşti.

Aproape 1000 de spectatori s-au bucurat de un spectacol atractiv şi incitant, cu multe elemente surpriză, precum aranjamentul inedit pentru violoncel, chitară şi voce,   decorul care a  recreat atmosfera inconfundabilă a mahalelor din Buenos Aires şi pe cea a localurilor bucureştene din perioada interbelică,  plus  prezenţa unui cuplu de dansatori care a întregit vizual spectacolul muzical.

Dar adevărata surpriză, care a încântat şi mai mult  spectatorii, a fost apariţia neanunţată în spectacol a doi muzicieni vedete, prieteni ai celor trei artişti-protagonişti ai turneului, Virgil Ianţu şi Adrian Despot, care au interpretat vocal împreună cu Analia Selis două tangouri româneşti cuprinse în programul serii: „Vrei să ne întâlnim sâmbăta seara?” şi „Zaraza”

„A fost o mare bucurie pentru mine să împart scena cu nişte muzicieni de un asemenea nivel, cu atât mai mult cu cât ne leagă o frumoasă prietenie. M-am simţit foarte bine alături de ei şi le mulţumesc pentru invitaţie”, a spus Adrian Despot

„Întotdeauna am încercat să stau alături de oameni frumoşi care fac lucruri frumoase. Aşa am ajuns să mă apropii de Analia, Răzvan, Julio. Când suntem împreună ne bucurăm, iar pe scenă încercăm să împărtăşim ceea ce ne leagă cu cei care ne ascultă”, mărturiseşte Virgil Ianţu

„A fost o mare bucurie să închei această ediţie aşa, cu prieteni alături şi cu un public atât de numeros şi entuziast. De fapt vedeta acestui turneu a fost publicul, care a reacţionat exact aşa cum ne-am dorit de fiecare dată, cu pasiune şi energie. Am simţit că a înţeles exact mesajul nostru şi parcă ne-a dat aripi. Am cântat cu foarte multă bucurie şi asta cred că s-a simţit. Eu sper că în memoria celor ce ne-au ascultat să mai răsune încă mult timp muzica noastră, aşa cum în memoria noastră răsună aplauzele lor. Mă gândesc deja la alte proiecte care sper să aibă acelaşi destin fericit”, a declarat Răzvan SumaCiteste mai multe despre   [P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

400 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
SONDAJ Este invatamantul profesional o solutie pentru lipsa fortei de munca calificate pe piata din Romania?

SONDAJ Este invatamantul profesional o solutie pentru lipsa fortei de munca calificate pe piata din Romania?

Invatamantul profesional a fost vazut in Romania ca o optiune care nu iti ofera foarte multe perspective de viitor. Astfel, foarte multi parinti si elevi prefera calea liceului si apoi a unei facultati care, de cele mai multe ori, produce someri pe banda rulanta.
(Sondaj sustinut de Asociatia Nationala a Industriei Textilelor din Romania)
1. Sunteti pro sau contra invatamantului profesional din Romania?
(Un singur răspuns posibil)
 • Pro - mi se pare o alternativa buna
 • Contra - nu iti ofera prea multe posibilitati profesionale pe piata muncii
 • Nu ma intereseaza, oricum voi trai pe banii parintilor
2. Considerati ca scoala profesionala ar putea fi o solutie pe termen mediu si lung pentru reducerea somajului?
(Un singur răspuns posibil)
 • Da
 • Nu
 • Nu stiu, nu ma intereseaza
3. Considerati viabila alegerea unei scoli profesionale in detrimentul unui liceu, mai ales in zonele unde economia nu este foarte diversificata?
(Un singur răspuns posibil)
 • Da
 • Nu
 • Nu stiu, nu ma intereseaza
4. Credeti ca este mai utila o scoala profesionala axata pe domenii unde exista o lipsa acuta de personal calificat sau o universitate care produce pe banda rulanta absolventi intr-un domeniu fara cautare pe piata muncii?
(Un singur răspuns posibil)
 • O scoala profesionala - sanse mai mari de angajare
 • Universitatea ramane universitate - diploma e importanta
 • Nu stiu, nu ma intereseaza


Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri