Un spectacol despre high-class-ul contemporan, despre o lume perversa, rea si dominata de ideea de competitie. Un text actual, care vorbeste despre ipocrizie, fast si reusita prin orice mijloace, in contrast cu sentimentele sincere, adevarul si truda. Spectacolul "Mizantropul" de Moliere, in regia lui Alexandru Mazgareanu, are premiera pe 8 octombrie, la ora 19:30, la Teatrul Nottara. "Mizantropul" aduce in prim plan o echipa de tineri creatori de teatru, varfuri ale generatiei lor.

MizantropulFoto: Afisul spectacolului

Hotnews.ro va invita in culisele specacolului "Mizantropul". Vezi un reportaj video de la repetitiile pentru spectacol:

Din distributia spectacolului fac parte Anca DUMITRA - Celimene, Dan RADULESCU - Alceste, Alexandru CALIN - Philinte, Serban GOMOI - Clitandre, Vlad UDRESCU - Acaste, Sorin DOBRIN - Oronte, Sorina STEFANESCU - Arsinoe, Clara POPADIUC - Eliante (debut) si Alexandru SUCIU - Basque.

Traducerea textului a fost realizata de Doru MARES, coregrafia este semnata de Arcadie RUSU, iar ilustratia muzicala si muzica originala de Alexandru SUCIU.

Decorul a fost realizat cu sprijinul TWINS STUDIO.

Spectacolul "Mizantropul" este prezentat de Asociatia OPERA PRIMA in parteneriat cu Fundatia Dignitas si Teatrul Nottara, cu sprijinul ArCuB - prin programul de finantare Bucuresti 555 - si PMB.