Sala ArCuB: Ritmul elegantei - spectacol de dans traditional coreean

de D.S.     HotNews.ro
Miercuri, 13 noiembrie 2013, 12:56 Actualitate | Cultură

Ritmul elegantei - dans traditional coreean
Foto: Afis spectacol
Luni, 18 noiembrie 2013, ora 18.00, la Sala ArCuB (str. Batistei nr. 14, sector 2) din Bucureşti, va avea loc spectacolul „Ritmul eleganţei”, un spectacol de dans tradiţional coreean susţinut de trupa NEOUL.

Neoul, în coreeană, înseamnă „val mare într-un ocean”. Neoul este o trupă de dans ale cărei membre sunt animate de dorinţa de provocare, dar şi de realizare a ceea ce şi-au propus. Cele patru dansatoare sunt studente şi absolvente ale Facultăţii de Arte tradiţionale coreene din cadrul Universităţii Naţionale de Arte din Coreea de Sud. În dorinta de a arăta valoarea şi profunzimea artei coreene, ele susţin voluntar spectacole de dans. Trupa Neoul îşi doreşte să promoveze artele tradiţionale coreene la nivel mondial pentru ca acestea să fie mai bine cunoscute şi apreciate.

În deschiderea spectacolului, trupa H.A.C.K. din Craiova va prezenta un moment de dans k-pop.

Spectacolul „Ritmul eleganţei” este oferit gratuit de către organizatori tuturor celor care iubesc şi apreciaza arta şi cultura coreeană, informeaza comunicatul remis Hotnews.ro. Intrarea publicului este liberă.

Evenimentul este organizat de Ambasada Republicii Coreea la Bucureşti şi Centrul Cultural Coreean din Budapesta, în parteneriat cu Asociaţia Interculturală Romano-Coreeană (AIRC).

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

303 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version