Este realmente genul de sentiment pe care nu-l poti descrie in cuvinte. Cred ca este prima data cand simt ca orice cuvinte as folosi ar fi atat de sarace in fata performantei din 12 mai de la Sadler's incat rostirea sau scrierea lor nu ar insemna decat o mica cronica aruncata pe un birou prafuit si vechi. Dar chiar si asa nu am cum sa nu impartasesc cu voi macar o foarte mica parte din emotia traita dar mai ales cateva impresii culese la cald din templul dansului, Sadler's, scrie Alexandru Marinescu pe blogul sau.

Elevii romani in Pas de troisFoto: Balet Romania

Alina Cojocaru, prim-balerină a Royal Ballet din Londra, a participat la Gala caritabila organizata de Fundaţia Hospice “Casa Speranţei”, de sprijinire a bolnavilor incurabili din spitalele româneşti. Ea a avut alaturi in spectacol trei elevi talentaţi de la Liceul de Coreografie "Floria Capsali" din Bucureşti, Maria Bârzescu, Maria Mamara şi Cosmin Marinescu.

Mai multe despre Gala de balet de la Sadler's si despre prestatia copiilor romani cititi pe blogul http://baletromania.blogspot.ro/2013/05/in-pas-de-deux-cu-un-vis.html