Un autotren si semiremorca incarcata cu 24 de tone de motorina pe care o tracta s-au rasturnat intr-un sant, in apropierea municipiului Slatina, in noaptea de luni spre marti, pentru evitarea producerii unui incendiu fiind necesara interventia pompierilor.

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, cu un sfert de ora inainte de miezul noptii, un conducator auto din Bosnia-Hertegovina conducea, pe DN 65, un autotren marca MAN, care tracta o semiremorca cisterna incarcata cu motorina. Din cauza neatentiei soferului, in apropiere de Slatina, masina a intrat in derapaj si s-a rasturnat in sant.

Impactul s-a soldat cu avarierea autotrenului, insa incarcatura nu a fost afectata, insa soferul a scapat nevatamat. Motorina fusese livrata de o societate comerciala din Ploiesti si urma sa fie transportata in Bosnia-Hertegovina.

Pentru evitarea producerii unui incendiu si luarea tuturor masurilor necesare pentru repunerea pe roti a autovehiculului si semiremorcii au intervenit politisti si o echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Matei Basarab" Slatina.