Furtuna si adrenalina la Bucuresti, caci, prin doua gale dedicate fortei pumnilor si loviturilor de picioare, acest weekend poate fi proclamat "festivalul caftelilor". Astazi, la Circul "Globus" (orele 22.15), elita luptatorilor nostri va tine piept provocarilor unor reali gladiatori, fapt fara precedent in istoria competitiilor de contact din tara noastra.

Pentru titlul generic de "Regele ringului" (spectacol ce va fi transmis de Antena 1) se vor lupta multiplul campion si vicecampion mondial wu-shu si kung-fu Catalin Zmarandescu si campionul Suediei la acelasi gen sportiv, titanicul Hayes Jemide (are cu 13 kg mai mult decat romanul).

Meciul va fi crancen, caci Hayes poreclit "The Case" (Matahala) a fost de opt ori finalist la temutele competitii "all style" si a castigat bronzul la Campionatul European din Portugalia (2002). Totusi, Catalin spera sa termine meciul inainte de limita.

Din cele opt meciuri programate, mai mult ca sigur unul furtunos va fi cel dintre campionul nostru mondial la kempo, Marius Tita, ce il va infrunta pe Kid Gergeos, suedezul ce are castigate 22 de meciuri din 24. Tot azi, la Arenele Romane (22.15), va avea loc o noua editie Local Kombat (transmisa live de Pro Tv), in care va lupta Ionut Iftimoaie, vedeta a galelor din tara sa de rezidenta, Italia.