Compania Nestle Romania va investi, in perioada 2005 - 2007, aproximativ 3,5 milioane de euro in fabrica de napolitane Joe de la Timisoara, a declarat Paul Nuber, directorul general al companiei, cu ocazia aniversarii a 10 ani de la infiintarea fabricii.

Nestle a achizitionat fabrica de la Timisoara in anul 2002, investitiile realizate totalizand 10 milioane de euro (pretul fabricii, modernizarea liniilor de productie si deschiderea liniilor de ambalare a pliculetelor de cafea). Paul Nuber a precizat ca Nestle intentioneaza sa lanseze pe piata, in toamna aceasta, produse noi sub marca Joe, care vor avea mai mult sau mai putin forma de napolitane.

La randul sau, directorul fabricii, Klara Wrenger, a declarat ca Joe este singurul produs fabricat de compania Nestle in Romania care se exporta in Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, tari din fosta Iugoslavie, Iordania si Liban.

In anul 2003, cifra de afaceri a Nestle Romania a fost de 39 de milioane de euro, cu 30% mai mare in lei fata de anul precedent, iar pentru 2004 compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 50%.