"Trupa" plecata in explorari exotice e formata din Dana, Julie (fiica ei), prietena ei cea mai buna - pe care o cheama tot Dana - si fetita acesteia din urma. Primele lucruri care au frapat-o pe Dana la sosire au fost mirosul imbatator de orhidee si briza oceanului - care i-au atenuat oboseala acumulata pe drum -, dar si interesul localnicilor pentru europeni.

Mici de inaltime, bruneti si ososi, ei au "inspectat-o" pe amica Danei, o bruneta cu trasaturi asiatice, dar masuri europene (are 1,80 m inaltime), dornici sa li se explice cum de a crescut ea atat de mult. Au incercat, fara succes, s-o abordeze in limba lor, bahasa, apoi le-au cerut fetelor sa-i lase sa se fotografieze cu ele.

Nu au reusit defel sa alature o capitala tarii noastre - au crezut ca e vorba de Roma, apoi de Budapesta -, abia dupa o discutie despre fotbal - sport dupa care sunt innebuniti - dand verdictul: "Pentru ei, noi venim din capitala Hagi-Mutu", spune Dana. intr-o excursie in interiorul insulei, Dana a vizitat templul Ayan, vechi de 1.

500 de ani (pe dinafara, inauntru nu a avut voie) si Templul Maimutelor. Apoi "gasca" s-a retras intr-un hotel situat in mijlocul unei paduri tropicale (se pare favoritul vedetelor care fug de paparazzi, aici cazandu-se la un moment dat si celebrul cuplu Jennifer Aniston - Brad Pitt), un adevarat paradis cu bungalowuri cu acoperis din bambus, o cascada. si un rau.

A fost locul in care vedeta noastra s-a "tratat" cu un masaj balinez numit "Javanese Lurur".

"Timp de trei ore, m-au uns cu uleiuri aromate din flori frangipani, iasomie si lemn de santal, mi-au facut peeling cu miez de nuca de cocos, masaj si masca faciala din fructe exotice, m-au uns pe corp cu iaurt, apoi mi-au facut o baie calda cu petale de flori si mi-au dat sa beau ceai din iasomie si ghimbir."