Una din senzatiile televiziunii publice, apetisanta Oana Zavoranu prospera pe zi ce trece. si la capitolul imagine, dar si la cel financiar. Caci satisfactiile Oanei vin si de pe urma unui cimitir particular. Focoasa bruneta va mosteni unul din cele mai elegante si ingrijite cimitire din apropierea Bucurestiului, "Eternitatea", situat pe prelungirea Bulevardului Metalurgiei.

Locatia reprezinta una din afacerile familiei vedetei, "SC Agricomex S.A.", societate ce cuprinde si mai multe magazine comerciale, marea lor majoritate preluate de la fosta retea "Gostat" dizolvata dupa '89. Dupa ceva ezitari, Oana ne-a pus la punct: "Nu e o afacere de care sa-mi fie rusine, caci este una destul de rentabila".

si ne-am convins caci privind cladirea de la intrarea in cimitir te gandesti ca ascunde un complex de agrement, nicidecum un loc al celor trecuti in nefiinta: termopane, jaluzele metalice, alei curate si borduri incarcate cu flori. "Cimitirul a fost deschis in urma cu 3-4 ani, are o capacitate de aproximativ 1.500 locuri si peste 100 de "ocupanti".

Spre deosebire de alte locuri similare, "Eternitatea" elibereaza familiei indurerate un certificat al locului de veci pe o perioada mare si nu se cere decat o mica taxa anuala pentru ingrijirea mormantului", ne-a lamurit bruneta ce i-a pus inima pe jar lui Pepe.

Frumoasa vrea acum si un cimitir pentru animale

Cimitirul "Eternitatea" dispune si de o proprie capela pentru ceremonii religioase si de spatii preferentiale pentru personalitati. Oana ne-a mai spus ca pe viitor vrea sa-si materializeze o noua idee de afaceri cu locuri de veci, un cimitir pentru animale.