Dupa cum v-am anuntat deja, in aceste zile, actorul american Wesley Snipes se afla in Romania, unde se filmeaza lungmetrajul de actiune „7 seconds“, al carui protagonist este.

La insistentele presei, Bogdan Moncea, directorul de marketing al Castel Films, casa de productie care lucreaza la acest film, l-a convins pe eroul din „Blade“ sa vina la o intalnire cu jurnalistii din Romania. Ne asteptam si la prezenta lui Robert Carlyle, numai ca am aflat acolo ca acesta nu mai face parte din distributia filmului.

Regizat de Simon Fellows, cu un buget de 20 milioane de dolari, „7 seconds“ este povestea jafului unei sume de bani enorme (65 milioane de dolari), actiunea petrecandu-se in Romania.

Replici standard

Dat fiindca n-am avut parte decat de Wesley Snipes, intalnirea a fost destul de anosta si nesatisfacatoare pentru jurnalistii prezenti. Spatiul din Twice nu a fost foarte generos, Snipes a intarziat (aproape o ora) si oricum nu prea a stralucit prin remarci foarte inteligente. Am auzit clasicele: „Nu am avut timp sa vad mare lucru din tara dvs.

, dar ce am vazut mi-a placut“, „Femeile de aici sunt foarte frumoase“, „Nu stiam mare lucru despre tara dvs.

In America sunt multi care nici nu stiu foarte bine unde se afla pe harta, dar se stie ca aveti sportivi valorosi“, „Fanii au fost foarte amabili, n-a fost nici unul prea insistent“ (e greu sa fii insistent cand ai in fata cinci politisti si trei bodyguarzi), „Am invatat deja cateva cuvinte in romana: bouna zioua“, „O sa vizitez castelul lui Dracula“ s.a.

m.d. Am auzit

intr-adevar ce tot auzim de cativa ani incoace, ca profesionistii din Romania sunt cei mai buni din zona, ca inca o confirmare a faptului ca suntem foarte buni la ce facem (daca vrem) si ca se filmeaza in Romania pentru ca aici calitatea serviciilor este la fel de buna ca afara, doar ca sunt costu-rile mult mai mici.

Poate ca peste cativa ani nu vor mai fi asa mici si n-o sa se mai faca toate filmele de actiune de duzina pe la noi, ci si un „Matrix“ sau un „Stapanul inelelor“ (vol. IV in ambele cazuri).