In cele din urma, “Briliantul” a fost convins de Roman Abramovici, patronul echipei engleze, sa nu mai incerce sa-si gaseasca alta echipa si sa-si continue cariera pe “Stamford Bridge”.

Potrivit cotidianului britanic “Evening Standard”, magnatul rus a discutat timp de o jumatate de ora cu Mutu la vestiare, dupa meciul amical dintre Chelsea Londra si Real Zaragoza, disputat duminica seara, in onoarea lui Gianfranco Zola. Discutia s-a desfasurat in prezenta lui Peter Kenyon, presedinte executiv la gruparea engleza.

In cele 30 de minute, Abramovici, care i-a spus lui Mutu ca este cel mai bun atacant din Europa, l-a convins ca solutia cea mai buna este sa ramina printre “albastri”. Cert este ca “Briliantul” a iesit de la vestiare surizator. “Sint fericit aici si-mi voi demonstra pe teren calitatile. La Chelsea mi s-a oferit o mare sansa si sint hotarit sa profit de ea.

Ma leaga sentimente puternice de aceasta echipa. Vreau ca toata lumea sa stie ca ramin. Niciodata n-am spus ca vreau sa merg la Juventus”, a declarat Adrian Mutu.