Carmen Paunescu a precizat ca primeste ingrijiri medicale intr-o clinica din Romania si ca regreta enorm ceea ce s-a intamplat in accidentul din 31 iulie 2004, de la Pielesti. De asemenea, sotia senatorului Adrian Paunescu a declarat ca s-a interesat tot timpul de starea de sanatate a Silviei.

Prin intermediul postului local de televiziune TV 3, Carmen Paunescu s-a adresat Silviei Burlan: „O rog pe Silvia sa ma ierte! Acest copil chinuit, care a trecut prin ce a trecut, poate sa fie linistita de faptul ca de acum inainte eu nu voi face nici o diferenta intre Ana Maria Paunescu si Silvia Burlan. Va fi ca si fiica mea si voi avea grija de ea, ca atare.

Voi face sa-i fie mai bine si sa nu-i lipseasca nimic. Bineinteles, daca si ea doreste acest lucru. Bineinteles, cu voia ei si cu acceptul ei“. In timpul celor zece minute de declaratii prin telefon, sotia senatorului a spus ca va merge la Silvia Burlan acasa pentru a o vedea, insa nu inainte de a afla daca tanara vrea sa o intalneasca.

Duminica dimineata, dupa ce a ascultat mesajul sotiei senatorului, Silvia Burlan a afirmat ca o dispretuieste in continuare pe cea care i-a „furat“ tot ceea ce avea mai scump pe lume. „Daca va veni aici, nu stiu cum voi reactiona. Probabil o s-o strang de gat cu mainile mele“, a declarat Silvia Burlan.