Filmarile canalului Discovery pentru realizarea povestii brasovencei Lucica Bunghez, femeia care a avut cea mai mare tumoare din Europa, s-au incheiat ieri. Primele cadre s-au filmat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, unde prof. dr. Ioan Lascar a chemat-o pe Lucica pentru noi analize si controlul de rutina ce are loc o data la doua saptamani.

De aproape patru luni de zile, de cand a iesit din spital, viata brasovencei Lucica Bunghez s-a schimbat total. Organismul ei a fost foarte slabit dupa interventia de extirpare a unei tumori gigant de 70 de kilograme, operatie ce s-a desfasurat in luna februarie. Progresele realizate sunt insa fantastice, asta si ca urmare a ingrijirii de exceptie de care a beneficiat din partea prof. dr.

Ioan Lascar, cat si a suportului oferit de familie. "Acum ma ocup cu placere de gospodarie si am inceput chiar sa dau si cu aspiratorul", ne-a marturisit ieri Lucica. Ea s-a prezentat la Spitalul Floreasca frumos imbracata, coafata proaspat si aranjata. Urmau sa se desfasoare ultimele filmari ale povestii chinului prin care a trecut, dar si a miracolului insanatosirii.

Dupa cadrele de la spital, echipa Discovery s-a deplasat impreuna cu Lucica si familia ei in- tr-un parc bucurestean. Dar nu numai asta a determinat-o pe Lucica sa se aranjeze intr-un mod special. "Azi e ziua de nastere a sotului meu Marian si cred ca merita sa fiu frumoasa si pentru el", ne-a marturisit ea.

Tot ieri, la spital, brasoveanca a primit si vizita secretarului de stat pe probleme de tineret Daciana Sarbu, care i-a adus vitaminele de care are atata nevoie si mancare din belsug. Ea a promis si ca ii va gasi un loc de munca fiului Lucicai, Marius, care a terminat Dreptul. Pentru aceasta a vorbit deja la Brasov.

Vizita in America a brasovencei la invitatia canalului Discovery se amana deocamdata pana in momentul in care prof. dr. Ioan Lascar isi va da acordul. El este foarte incantat de evolutia pacientei sale, dar considera ca e mai prudent ca Lucica Bunghez sa nu faca deocamdata un drum atat de lung si obositor.