Antrenorul GHEORGHE HAGI a fost laudat de presa din Turcia dupa victoria, cu scorul de 4-1, obtinuta de Galatasaray in meciul cu Istanbulspor, disputat in cadrul etapei a VII-a a campionatului turc.

"Bravo lui Hagi si jucatorilor sai!", a titrat cotidianul "Star", care noteaza ca Galatasaray a raspuns criticilor prin rezultat si prin evolutia foarte buna. "Oare ce vor scrie acum cei care l-au criticat pe Hagi? Am urmarit, duminica seara, o echipa Galatasaray minunata.

Bravo! Noi suntem un popor nerabdator, iar Galatasaray le-a raspuns pe teren celor care au criticat-o, oameni cu creierul cat al unei pasari si care pretind ca se pricep. Nu am mai vazut in ultimii ani o echipa a Galatei care sa evolueze atat de ofensiv si sa aiba o organizare in joc atat de buna. Esti un tehnician valoros, Hagi! Felicitari!", se mentioneaza in "Star".

"Stapana Istanbulului: 4-1", a titrat "Milliyet", in timp ce "Sabah" adauga: "Romanul a fost chemat din nou la tribune, inainte de meci, si s-a asezat pe banca tehnica abia dupa ce a salutat suporterii si a trimis un sarut familiei sale. Sustinatorii Galatei au fost fericiti poate pentru prima data dupa cativa ani.

Ei au aratat acest lucru strigand: "I love you, Hagi! Tu esti totul pentru noi!". Nu au scandat nici numele lui Hakan Sukur, nici pe cel al presedintelui clubului sau al lui Hasan Sas. In inimile lor se afla doar Hagi".

"Stie Hagi fotbal?", s-au intrebat ziaristii de la un alt cotidian, "Fanatik", care lauda evolutia lui "Cim-Bom": "Galatasaray a avut cel mai bun joc de la inceputul sezonului. Hagi a facut bine schimbarile. Cat despre Istanbulspor, putem spune ca a avut ghinion, pentru ca a intalnit echipa care are cele mai bune evolutii ale sezonului, Galatasaray".

Atacantul FLORIN BRATU a evoluat doar prima repriza in partida pe care FC Nantes a castigat-o, pe teren propriu, 1-0 cu Lens, in etapa a IV-a din Premiere Division.

Echipa Sporting Lisabona, fara MARIUS NICULAE (accidentat), a terminat la egalitate, 0-0, in deplasare, cu Rio Ave, in etapa a VIII-a a campionatului portughez.

In etapa a V-a a ligii secunde din Turcia, CORNEL FRASINEANU a inscris un gol, din penalty, in partida terminata la egalitate, 1-1, de Bursaspor, pe teren propriu, cu Karagumruk Kyoto. Coechipierii sai, BOGDAN VINTILA si IULIAN MIU, nu au jucat.

In runda a VII-a din Belgia, MARIUS MITU a fost titular in partida pe care Lierse a pierdut-o, acasa, 0-1 cu St. Trond.

IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au fost integralisti la FC Zurich in victoria, 2-0, cu Grasshoppers Zurich, in etapa a X-a din Elvetia, in timp ce ADRIAN ILIE a fost rezerva. Servette Geneva, cu VIOREL MOLDOVAN pe teren toate minutele, a invins, pe teren propriu, cu 3-1, pe liderul FC Thun.

In etapa a V-a din liga a doua spaniola, COSTEL GALCA a fost integralist la Almeria, 0-1 pe teren propriu, cu Salamanca. Totodata, LAURENTIU ROSU a evoluat pentru Huelva pana in 49’ al partidei pierdute, 0-1, acasa, cu Ferrol, iar CATALIN MUNTEANU pana in 63’ la Murcia (1-1 cu Celta Vigo).

Gardianul, 28 septembrie 2004