Luni, dupa ce Adrian Mutu a recunoscut pentru prima data ca este in conflict cu managerul Jose Mourinho, Gazeta Sporturilor a contactat clubul Chelsea pentru o reactie oficiala.

A doua zi, pe adresa de e-mail gazeta@gsp.ro a sosit raspunsul. Semnat de directorul executiv al clubului Chelsea, Peter Kenyon, omul care a manageriat financiar clubul Manchester United pina in vara lui 2004 si care a fost racolat in iunie de Roman Abramovici.

"Opinia clubului Chelsea este ca Adrian Mutu nu este refacut. Federatia Romana de Fotbal a fost informata despre aceasta situatie. Credem ca nu este in interesul lui Adrian, al lui Chelsea sau al nationalei Romaniei ca Mutu sa joace simbata la Praga", sustine Kenyon.

Informat ieri despre acest raspuns, presedintele FRF, Mircea Sandu, a replicat: "Am primit un fax de la Chelsea, dar nici nu l-am citit. Eu vad ca Mutu se antreneaza normal si nu ma intereseaza ce cred ei. Ce, noi facem de spune Mourinho? Avem si noi treaba aici! Conform regulamentului FIFA, Chelsea nu putea sa-l impiedice pe Mutu sa vina la reunire".

Rebelul Mutu va fi probabil facut pachet si vindut de Chelsea, dupa ce a admis ca este in conflict deschis cu managerul Mourinho. Romanul va primi probabil o amenda de 180.000 de euro pentru ca si-a acuzat managerul ca-l tine fortat departe de gazon.

Este pentru prima data cind Mourinho este criticat public de unul dintre jucatorii sai si tot prima data cind atmosfera din vestiarul lui Chelsea este tulburata dupa startul impresionant de sezon al lui Mourinho.