Ieri dimineata, pixul lui Vadim a finalizat listele electorale ale PRM. Desi numele celor care vor incerca sa atace Camera Deputatilor si Senatul sunt inca tinute sub obroc, sursele noastre au reusit sa afle o parte dintre peremistii pe care avem sanse sa-i vedem din decembrie in Parlament. Dintre actualii deputati si senatori, 40% nu se vor regasi pe locuri eligibile.

„Au fost eliminati cei care nu au avut activitate parlamentara si care nu au facut nimic in teritoriu“, ne-a declarat sursa citata. In schimb, vedetele partidului se regasesc in corpore pe primele locuri pe listele electorale. Astfel, la Bucuresti, lista Senatului este deschisa de C.V. Tudor, el fiind secondat de Mihai Ungheanu.

La Camera Deputatilor, lista se deschide cu prim-vicepresedintele Corneliu Ciontu, urmat de actualul lider de grup al deputatilor, Lucian Augustin Bolcas, si probabil de presedintele Organizatiei Bucuresti, Nicu Vasilescu.

In teritoriu, Mitica Dragomir, boss-ul de la Liga Profesionista de Fotbal, se mentine pe primul loc la Valcea, fratele lui Vadim, Marcu Tudor, ocupa locul 1 (Camera) la Prahova, Daniela Buruiana-Aprodu - locul 1 Camera la Braila, Damian Brudasca - locul 1 Camera, Cluj, Gheorghe Funar - locul 1 Senat, Cluj.

Locuri eligibile au mai prins Lia Olguta Vasilescu (Camera, Dolj), Dorel Onaca (Senat, Constanta), Nicolae Iorga (Senat, Brasov) s.a. Pe locuri semieligibile se afla „pitorestii“ Ion Dolanescu si Irina Loghin.

De mentionat, ca noutate, ca un loc eligibil a primit si un alt fan al lui Vadim (si al teroristului sarb Arkan), Cornel Dinu, fost international, actualmente in staff-ul clubului Dinamo. Sursa citata ne-a precizat ca au cazut definitiv negocierile cu ex-taranistii din Grupul de la Brasov si ca eventualii „refugiati“ din PSD nu vor avea parte de „locuri in fata“.