BCR ASIGURaRI a lansat saptamana trecuta un produs destinat in exclusivitate IMM-urilor - SMART IMM. Produsul acopera o gama variata de riscuri care pot aparea in activitatea unei intreprinderi, oferind in acelasi timp cinci planuri de asigurare: Simplu – Multifunctional – Accesibil – Rentabil – Total, in functie de marimea societatii.

Produsul permite obtinerea unor bonusuri importante pentru sapte categorii de riscuri.

Produsul este o polita de prim- risc, asiguratorul obligandu-se la plata despagubirilor reprezentand suma maxima asigurata, fara a se aplica principiul proportionalitatii.

In functie de limita raspunderii convenite, prima de asigurare variaza intre 885 de euro si 14.220 de euro. Compania asigura o serie de reduceri in functie de modul in care este achitata polita - integral, semestrial, lunar etc.

In cazul cladirilor, despagubirile se incadreaza intre 50.000 de euro si un milion de euro. Aceleasi limite se aplica si in privinta daunelor provocate bunurilor din interiorul imobilului. Pentru echipamentele electronice, raspunderea asiguratorului variaza intre 5.000 si 50.000 de euro. Riscul de raspundere civila si accidente ale angajatilor este acoperit in limita a cite 10.

000 de euro pentru cea mai redusa prima si 200.000 de euro la nivelul maximal al primei anuale.